Hyppää sisältöön

Vt 7 Hamina: Sivatin kevyen liikenteen päällystystöitä tehdään maanantaista keskiviikkoon

Julkaistu 09.08.2015

Sivatin kevyen liikenteen väylän päällystystyöt on aloitettu maanantaina 10.8. Päällystystyö aloitettiin Kirkkojärven koululta ja se ulottuu Lelunjoelle saakka. Työ saadaan valmiiksi keskiviikkona 12.8. iltaan mennessä. Työkoneita liikkuu pääväylällä ja liikenne joudutaan pysäyttämään ajoittain. Liikennettä ohjataan sekä opastein että liikenteenohjaajien toimesta.
 
Sivatin paikallistien päällystystyöt alkavat ensi viikolla (vko 34). Päällystystyöstä aiheutuu liikenteen pysäytyksiä. Liikenteenohjaajat opastavat liikennettä.
 
Sivatin paikallistien varrelle, Karjalankadun ja Kirkkojärven koulun välille, rakennetaan 3,5 km pituinen kevyen liikenteen väylä. Lisäksi Sivatin paikallistietä parannetaan ja rakennetaan uusi Lelujoen kevyen liikenteen silta. Haminan sisääntuloteiden ja Sivatin kevyen liikenteen väylän rakentamisen urakoitsijana toimii Destia Oy.
 
Lisätietoja
 
Destia Oy
Työmaapäällikkö
Asko Putto
0400 240 581

Hanke verkossa

Hanke Liikennevirasto.fi -sivustolla
twitter.com/Vt7Hamina

Liitteet

www.liikennevirasto.fi

www.facebook.com/liikenneverkossa

www.twitter.com/liikennevirasto

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta