Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Viimeistelytyöt muuttavat nopeusrajoituksia

Julkaistu 10.08.2017

Valtatie 5 Mikkelin kohdan urakka alkaa olla loppusuoralla.

Työmaalla tehdään viimeistelytöitä viikolla 33, jolloin valtatie 5:n nopeusrajoitus Pitkäjärven eritasoliittymän kohdalta Tuppuralan eritasoliittymälle asti on 50 km/h. Nopeusrajoitus on voimassa molempiin suuntiin maanantaista perjantaihin 14.–18. elokuuta.

Työt sulkevat Kaihun eritasoliittymän Ristiinantielle, Lappeenrannan suuntaan laskevan rampin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 15.–16. elokuuta kello 21–6. Liikenne ohjataan Ristiinantielle tuolloin Aseman eritasoliittymän rampin kautta oheisen kartan mukaisesti.
 

Lisätietoja antavat

Hannu Nurmi, Liikennevirasto puh. 029 534 3574

Pekka Jaakkola, Destia Oy puh. 0400 888241

 

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta

facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.

Liitteet

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta