Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Tuppuralan eritasoliittymän alue saa lopulliset päällysteet

Julkaistu 29.08.2017

Viitostien Mikkelin kohdan avajaisia vietettiin viime viikolla, ja tällä viikolla urakka saa lopulliset päällysteensä, kun Tuppuralan eritasoliittymän alue päällystetään.

Päällystystyöt Tuppuralan alueella tehdään torstaiaamusta 31.8. alkaen ja työt jatkuvat vielä perjantain 1.9. aikana. Kaistajärjestelyjä tehdään töiden etenemisen mukaan. Alueella on liikenteenohjaus. Nopeusrajoitus on 50 km/h.

Graanin alikulun valmistumisen ansiosta myös ajoneuvoliikenne pääsee kulkemaan valtatien alitse Ankkurikatua pitkin Graanin alueelle.

Pieniä viimeistelytöitä tehdään vielä syyskuun aikana urakka-alueen eri kohteissa.

 

Lisätietoja antavat

Hannu Nurmi, Liikennevirasto puh. 029 534 3574

Pekka Jaakkola, Destia Oy puh. 0400 888241

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta

facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.

Liitteet

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta