Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Siltatyöt alkavat Tuppuralassa

Julkaistu 14.05.2017

Valtatie 5:llä Mikkelin Grahnin kohdalla olevien siltojen korjaus alkaa keskiviikkona 17.5. Työn yhteydessä levennetään Grahnin siltaa ja Tuppuralan alikulkukäytävä uusitaan kokonaan. Siltatöiden vuoksi liikenne valtatiellä 5 siirretään kiertotielle oheisen kartan mukaisesti keskiviikkona aamuyöllä. Nopeusrajoitus alueella on 30–50 km/h.

Työt saattavat aiheuttaa ajoittaista haittaa liikenteelle.  Kaistat vapautetaan liikenteen käyttöön heti töiden valmistuttua.
 
Pahoittelemme parannustöistä aiheutuvia liikennehaittoja.

Lisätietoja antavat

Hannu Nurmi, Liikennevirasto puh. 029 534 3574
Pekka Jaakkola, Destia Oy puh. 0400 888241

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta
facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.

Liitteet

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta