Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Ristiinantietä päällystetään yötöinä, aiheuttaa häiriötä liikenteelle

Julkaistu 09.10.2016

Mikkelin Ristiinantiellä tehdään päällysteitä tiistain 11.10. ja torstain 13.10. välisenä aikana, yötöinä klo 20–06 välillä. Vaikka työt ajoitetaan vähäisen liikenteen ajankohtaan, vaikuttavat ne liikennöintiin alueella merkittävästi.

Ristiinantien Urpolan puoleiset kaistat (liitteen kartassa vasemmalla) päällystetään tiistain ja keskiviikon 11.–12.10. välisenä yönä klo 22–06. Rinnekatu suljetaan Ristiinantieltä Setrikadulle töiden ajaksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Kaupungin päällystystyö hoidetaan samalla kertaa

Keskiviikon ja torstain 12.–13.10. välisenä yönä päällystetään klo 22–06 Ristiinantien Kaihun puoleiset kaistat (kartassa oikella). Päällystystöiden vuoksi Kaihun ramppi suljetaan Vt 5 Lahden suunnasta saapuvalle ja Kuopion suuntaan lähtevälle liikenteelle töiden ajaksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Myös Mikkelin kaupunki tekee katuverkon parannustyötä samaan aikaan. Ristiinantien ja Porrassalmenkadun risteysalue päällystetään yötöinä klo 20–06 välisenä aikana.

Pahoittelemme parannustöistä aiheutuvaa haittaa ja pyydämme alueella liikennöiviltä malttia. Nopeusrajoitus 30 km/h.

Lisätietoja antavat

Projektipäällikkö Hannu Nurmi, Liikennevirasto
puh. 0400 377 637

Työmaapäällikkö Jari Lievonen, Destia Oy
puh. 040 536 0021

Suunnitteluinsinööri Antero Cederström, Mikkelin kaupunki
puh. 044 794 3211

Hanke verkossa
liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta
facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia. Hanke valmistuu vuonna 2017.

Liitteet

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta