Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Liikennejärjestelyt muuttuvat Tuppuralan eritasoliittymässä viitostiellä juhannuksen aikaan

Julkaistu 14.06.2017

Tuppuralan eritasoliittymän parannustyöt valtatie 5:llä jatkuvat. Työt vaikuttavat liikennejärjestelyihin juhannusviikolla ja juhannuksen jälkeen.

Juhannusliikenne ohjataan alueella oheisen kartan 1 mukaisesti. Juhannuksen kasvavat liikennemäärät on huomioitu liikennejärjestelyissä, jotka tehdään sujuvoittamaan juhannusliikennettä. Liikennejärjestelyt tulevat voimaan juhannusviikolla. Nopeusrajoitus on 30 km/h työkohteen kohdalla.

Juhannuksen jälkeen liikenne ohjataan kokonaan uusille ajolinjoille oheisen kartan 2 mukaisesti. Molempiin suuntiin on käytössä yksi ajokaista.

Pyydämme tiellä liikkujilta malttia ja työmaan vaikutusten huomioimista.

Lisätietoja antavat

Hannu Nurmi, Liikennevirasto puh. 029 534 3574

Pekka Jaakkola, Destia Oy puh. 0400 888241

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta

facebook.com/vt5mikkelinkohta

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.

Liitteet


 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta