Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Kaihun eritasoliittymän ramppeja päällystetään yöaikaan

Julkaistu 14.09.2016

Vt 5 Mikkelin kohta -työmaalla päällystetään Kaihun eritasoliittymän ramppeja ensi viikolla, viikko 38, yöaikaan. Liikenne ohjataan kulkemaan kiertoreittejä pitkin. Tietyö haittaa liikennettä Ristiinantieltä Kuopioon ja Lahteen päin käännyttäessä, sekä Viitostieltä Ristiinantielle käännyttäessä.

Samalla viikolla päällystetään Viitostien pohjoista ajorataa hankkeen alkuosasta Kaihun eritasoliittymään asti. Päällystämisiä tehdään päivisin, ja liikenne kulkee yhdellä kaistalla.

Lisätietoja antavat

Projektipäällikkö Hannu Nurmi, Liikennevirasto, puh. 0400 377 637
Työmaapäällikkö Jari Lievonen, Destia Oy, puh. 040 536 0021 

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta
facebook.com/vt5mikkelinkohta

Liitteet

Vt5 Mikkelin kohta -hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu- ja pohjavesisuojauksia.  Hanke valmistuu vuonna 2017.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta