Hyppää sisältöön

Vt 5 Mikkelin kohta: Pitkäjärven eritasoliittymää asfaltoidaan ensi viikolla yöaikaan – liikennejärjestelyt muuttuvat

Julkaistu 20.07.2016

Vt 5 Mikkelin kohta –työmaalla on edetty päällystystöihin asti. Pitkäjärven eritasoliittymän kiertoliittymää ja ramppeja asfaltoidaan maanantaista perjantaihin 25.–29. heinäkuuta. Yöaikaan kello 22–05 tehtävät työt ja siitä johtuvat liikennejärjestelyjen muutokset eivät vaikuta liikenteeseen päiväsaikaan. Pitkäjärven eritasoliittymä sijaitsee aivan Pitkäjärven ABC-­aseman vieressä.

Kiertoreitit kulkevat osittain ramppien kautta. Liikenne voi ruuhkautua, kun liikenteenohjaajat pysäyttävät liikenteen ramppien päädyissä.

Maanantain ja torstain välisinä öinä päällystettävinä ovat Pitkäjärven kiertoliittymä ja rampit 1 ja 2. Osa Hietakadusta sekä rampit 1 ja 2 ovat suljettuna liikenteeltä. Vt 5:n ja Vt 13:n liikenne ohjataan ramppeja 3 ja 4 pitkin.

Torstain ja perjantain välisenä yönä päällystettävinä ovat rampit 3 ja 4, nämä rampit ovat suljettuna liikenteeltä. Liikenne ohjataan ramppeja 1 ja 2 pitkin.

Lisätietoja antavat

Projektipäällikkö Hannu Nurmi, Liikennevirasto puh. 0400 377 637, [email protected]
Työmaapäällikkö Jari Lievonen, Destia Oy puh. 040 536 0021, [email protected]

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/vt5mikkelinkohta
facebook.com/vt5mikkelinkohta 

Liitteet

Vt5 Mikkelin kohta ‑hankkeen parannustyöt tulevat hyödyttämään itäisen Suomen tieliikennettä ja Mikkelin kaupungin sisäistä liikennettä. Hankkeessa rakennetaan toinen ajorata ja lisäkaistoja Pitkäjärven ja Aseman välille sekä parannetaan eritasoliittymiä, katuja ja kevyen liikenteen yhteyksiä. Ympäristöstä huolehditaan rakentamalla melu-­ ja pohjavesisuojauksia. Hanke valmistuu vuonna 2017. 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta