Hyppää sisältöön

Vt 4 Mämmen ylikulkusilta avataan liikenteelle

Julkaistu 08.09.2019

Valtatiellä 4 sijaitsevan, radan ylittävän Mämmen ylikulkusillan rakentamisen liikenteen poikkeusjärjestelyt loppuvat, kun uusi silta otetaan liikenteen käyttöön keskiviikkona 11.9.2019 iltapäivästä. Samaan aikaan käynnistyvät vanhan sillan purkutyöt.

Vanhan sillan ja työnaikaisten poikkeusjärjestelyjen purkamisen aikana sillan ali Äänekoskentietä ei pääse kulkemaan. Alikulku on suljettu liikenteeltä 16.-22.9.2019 välisenä aikana, jolloin liikenne Koukkuniemen teollisuusalueelle johdetaan Akanniemen liittymän kautta. Myös läpikulku Koukkuniemen kautta Äänekoskelle Akanniemen liittymästä on suljettu purkutöiden aikana. Liikenne Koukkuniemen teollisuusalueelle kulkee Akanniemen liittymästä Koukkuniemenkadulle johtavaa uutta katua pitkin. Äänekoskelle Koukkuniemestä pääsee Akanniemen liittymän ja valtatien 4 kautta.

 

 

 

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylä
puh. 029 534 3127, [email protected]


Äänekosken pohjoispuolella urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 040 035 4970, [email protected]

Äänekosken kohdalla urakoitsijana toimii GRK Infra Oy:
Työnjohtaja,työmaainsinööri Arto Björkqvist, puh. 0400 344 676, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

 

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta