Hyppää sisältöön

Vt 4 Kirri–Tikkakoski: Laahajoen sillan päällystyöt käynnistyvät 10. lokakuuta alkavalla viikolla

Julkaistu 5.10.2022 13.28

 

Valtatien 4 rinnakkaistiellä, maantiellä 624, sijaitsevan Laahajoen sillan lopulliset päällystystyöt käynnistyvät 10.10.2022 alkavalla viikolla. Sillan päällystystöiden yhteydessä  tehdään myös sillan kannen massaliikuntasaumat.

Työt aiheuttavat muutoksia kaistajärjestelyihin, ja liikennettä ohjataan työmaa-aikaisilla liikennevaloilla. Työalueella on voimassa alennettu nopeusrajoitus 30 km/h.

Sillan asfaltointi- ja kivityöt ovat ohi perjantaina 14.10., ja liikenne sujuu normaalisti. Ilmoitetut ajankohdat ovat alustavia, ja niihin voi tulla muutoksia huonon sään vuoksi.

”Tässä on nyt valmistumassa yksi monista silloista Kirri–Tikkakoski-hankkeessa. Päällystystöiden jälkeen sillalla tehdään vielä muun muassa kaidetöitä sekä ajoratamaalauksia”, Väyläviraston projektipäällikkö Jarmo Niskanen kertoo. 

Siltatöiden valmistumisen jälkeen sillan molemmat ajokaistat tulevat käyttöön, samoin jalankulun ja pyöräilyn väylät päällystettyinä. Jalankulku- ja pyöräilyväylä kulkee Mt 624:n itäpuolella.

Laahajoen silta on osa valtatien 4 parannushanketta välillä Kirri-Tikkakoski. Siltakorjauksesta vastaa Destia Oy.

Karttakuva Laahajoen sillan korjaustyön sijainnista.

Laahajoen sillan lopulliset päällystystyöt käynnistyvät 10.10. alkavalla viikolla.

Lisätiedot:

Jarmo Niskanen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 0295 34 3127, [email protected]

Jaakko Taipale, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 040 350 1539, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/vt4-kirri-tikkakoski
www.facebook.com/vt4kirritikkakoski

Kirri–Tikkakoski-hankkeen tavoitteena on valtatien 4 parantaminen moottoritienä välillä Kirri–Tikkakoski Jyväskylä ja Vehniä Laukaa. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä liikenteellinen palvelutaso ja turvallisuus, tasalaatuiset ajo-olosuhteet, matka-aikojen ennakoitavuus sekä kuljetusten toimintavarmuus.