Hyppää sisältöön

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi: Korjaustöihin liittyviä pysäytyksiä Rajakankaantiellä 10.10.2022 alkaen

Julkaistu 6.10.2022

Rajakankaantien yksityistien osuudella tehdään rumpujen asennusta maanantaista 10. lokakuuta alkaen. Asennustyön aikana liikenne pysäytetään ajoittain. Noin tunnin kestävien pysäytysten aikana kiertotie valtatielle kulkee Vehkasalontien kautta. Asennustyö tehdään viikon 41 aikana.

Samalla käynnistyvät Rajakankaantien uuden osuuden tien pinnan parannus, jonka aikana tiellä liikkuu työkoneita, jotka hetkittäin hidastavat liikenteen kulkua. Tien parannustyöt kestävät viikon. 

kartassa Rajakankaantie, rumpujen asennuskohta, tien pinnan parannus kohta.

Liikenne pysäytetään hetkittäin Rajakankaantiellä. Kiertotiet valtatielle Rajakankaantielle.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]

Markku Hokkanen, projektipäällikkö, GRK Infra Oy, puh.  050 056 1906, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi  
www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi 

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.
 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta