Hyppää sisältöön

Vt 4 Äänekoski pohjoinen: Mahdollisuus kääntyä Televan liittymästä Äänekoskelle ja Koukkuniemeen poistuu

Julkaistu 15.07.2019

Televan alueen valtatien idänpuoleisesta liittymästä on tähän päivään asti ollut etelästä pohjoiseen kulkevilla mahdollisuus kääntyä Äänekoskelle ja Koukkuniemeen päin. Kääntymismahdollisuus poistuu, kun liittymä suljetaan lopullisesti tänään. Liikenne Koukkuniemeen ja Äänekoskelle kulkee jatkossa Akanniemen liittymästä ja Äänekosken pääliittymästä. Akanniemen liittymästä lähtevä uusi katu Koukkuniemeen otettiin käyttöön murskepintaisena kesäkuussa ja on nyt päällystetty. Televan alueen idänpuoleisesta liittymästä kääntyminen Nelostielle pohjoisen suuntaan on edelleen käytössä normaalisti.


Akanniemeen ja Järvenpään kohdalle uudet bussipysäkit

Akanniemen ja Järvenpään vanhan risteysalueen bussipysäkit poistuvat käytöstä 16.7.2019. Uudet pysäkit sijaitsevat karttaan merkityillä kohdilla Akanniemen liittymän rampeilla ja Järvenpääntiellä.


 

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylä
puh. 029 534 3127, [email protected]

Äänekosken pohjoispuolella urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 040 035 4970, [email protected]

Seuraa hanketta:
www.vayla.fi/aanekoski 
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet 

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta