Hyppää sisältöön

Vt 19 Seinäjoen itäinen ohikulkutie: Nurmon ”maailmanpyörä” valmistuu – eritasoliittymä otetaan liikenteelle

Julkaistu 26.10.2016

Yksi Vt 19 Seinäjoen itäisen ohikulkutien näkyvimmistä rakennuskohteista avautuu liikenteelle. Pohjan valtatien ja Itäväylän yhdistävä Nurmon eritasoliittymä otetaan liikenteelle viikolla 44 keskiviikkona 2. marraskuuta kello 16.00 mennessä. Eritasoliittymän ja sen ramppien lisäksi ajoneuvoliikenteelle avautuu risteyssillat alittava Keski-Nurmontie. Eritasoliittymä avataan tässä vaiheessa vain Nurmon suuntaan kulkevaa liikennettä varten ennen kuin liikenne pääsee kulkemaan marraskuussa avattavan itäisen ohikulkutien suuntaan.

Ennen eritasoliittymän avaamista liikenne joudutaan katkaisemaan Nurmon keskustan suuntaan menevältä rampilta viimeistelytöiden takia 1. marraskuuta kello 21.00. Yhteyden ollessa suljettuna liikenne Nurmon keskustan suuntaan ohjataan kulkemaan Hyllykalliontien ja Tepontien liittymien kautta. Liittymien kohdalla on opastekyltit.

Nurmon ”maailmanpyöräksikin” kutsuttu täysimittainen eritasoliittymä tuo sujuvuutta Seinäjoen ja Lapuan välille ja poistaa Keski-Nurmontien liikennevirtaa katkovan valoristeyksen.

Lisätietoja

Liikennevirasto: Projektipäällikkö Ari Mäkelä, puh. 0295 34 3567
Skanska Infra Oy: Projektipäällikkö Sami Immonen, puh. 050 414 7236

Hanke verkossa

liikennevirasto.fi/seinajoenitainenohikulkutie
facebook.com/vt19seinajoki

Liitteet

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.