Hyppää sisältöön

Vekaransalmen silta avautuu pian liikenteelle – tule yleisötilaisuuteen tutustumaan siltaan ennen sitä

Julkaistu 02.09.2019

Vekaransalmen silta on loppusuoralla, ja torstaina 26.9. klo 16.30−19 järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus. Tervetuloa tuolloin kävelemään uudella sillalla, ihailemaan kaunista maisemaa sekä juttelemaan Väylän ja rakentajien edustajien kanssa!

Väyläviraston hankkeessa rakennettiin uusi silta korvaamaan Vekaransalmen lossiyhteys Sulkavalla. Silta on Suomen viidenneksi pisin silta (639 m) ja avautuu liikenteelle lokakuussa. Viimeistelytöitä ja upeita kuvia voit seurata Facebookissa.

Torstaina 26.9. klo 16.30−19 järjestetään kaikille avoin yleisötilaisuus, jossa pääsee tutustumaan siltaan ennen sen avaamista liikenteelle ja keskustelemaan Väylän ja rakentajien edustajien kanssa. Tarjolla on virvoitusjuomia ja myös makkaragrilli on kuumana. Paikalle voi saapua Sulkavan tai Lohilahden puolelta (Vekarantie, Sulkava), tarkemmat saapumisohjeet ja pysäköintipaikat näet alla olevasta kuvasta tai lisätietojen linkeistä. 

Lisätietoja
Projektipäällikkö Jetro Matilainen, Väylä, p. 050 505 1513, [email protected]
Valokuvia ja hankealueen kartta: https://www.flickr.com/photos/liikennevirasto/sets/72157687777440384
Hankkeen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/Vekaransalmensilta/
Väylän verkkosivut: http://www.vayla.fi/vekaransalmi

Liitteet

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.