Hyppää sisältöön

Väyläviraston verkkokoulutukset siirtyvät uuteen palveluun 

Julkaistu 16.5.2024

Väylävirasto uudistaa verkkokoulutusalustansa. Suositut kurssit kuten Tieturva 1 ja 2, Poromiehen tieturva, Vesiväyläturva sekä Asfalttimittarit siirtyvät uuteen palveluun 1.6.2024 osoitteeseen koulutukset.vayla.fi. Siihen asti on käytössä nykyinen verkkokoulutusalusta osoitteessa e-tieturva.fi.

Uudessa palvelussa kursseihin voi tutustua vierailijatunnuksella, tämä mahdollistaa joustavan pääsyn alustan tarjontaan ja sisältöihin. Suorituksesta ei kuitenkaan silloin voi saada todistusta. Vuosittain Väyläviraston verkkokoulutuksia suoritetaan n. 36 000 kpl. 

“Uuden palvelun avulla voimme tarjota entistä monipuolisempia sisältöjä. Sisältöjä tullaan kehittämään jatkuvasti ja myös uusia kursseja on valmisteilla,“ iloitsevat palvelun uudistamista luotsanneet Risto Lappalainen ja Tomi Kangas

Tietosuojakäytännöt ovat uudella alustalla päivittyneet. Henkilötietoja käsitellään vain kolmen kuukauden ajan, minkä jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti. Kurssitodistusten säilyttäminen siirtyy käyttäjille itselleen, ja kurssisuorituksista ei pidetä rekisteriä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat ladata kurssitodistuksensa palvelusta suorituksen jälkeen. 

Lisätietoja:

Tomi Kangas, apulaisjohtaja, [email protected]
Risto Lappalainen, asiantuntija, työturvallisuus, [email protected]

17.5.2024 uutiseen lisätty uuden palvelun avaamisaika 1.6.2024.