Hyppää sisältöön

Valtatien 22 parantaminen etenee - työnaikainen kiertoliittymä vt 22:n ja Poikkimaantien liittymään

Julkaistu 04.07.2016

Poikkimaantien ja vt 22:n liittymässä on käytössä väliaikainen kiertoliittymä työkohteessa tehtävien parannustöiden aikana. Väliaikainen kiertoliittymä on käytössä noin kahden kuukauden ajan, ja se ohjaa liikennettä liikennevalojen ollessa poissa käytöstä keskisaarekkeen ja liikennevalojen uusimisen vuoksi. Alueella on käytössä väliaikaisesti 30 km/h nopeusrajoitus.

 Poikkimaantien ja vt 22:n väliaikainen kiertoliittymä

Liikenneviraston Valtatie 22 Oulu–Kajaani–Vartius -hankkeen ensimmäisessä rakennusurakassa parannetaan liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä kehitetään kevyen liikenteen väyliä valtatien 22 Oulun päässä välillä Joutsentie-Konttisentie.

Hankkeen etenemistä voi seurata netissä osoitteessa www.liikennevirasto.fi/vt22oulu-kajaani ja Facebookissa www.facebook.com/valtatie22

Lisätiedot:
Projekti‐insinööri Terhi Honkarinta, Liikennevirasto, puh. 029 534 3754, [email protected]


Hankkeessa parannetaan liikenteen sujuvuutta Oulun kaupunkiseudulla ja kehitetään liikenneturvallisuutta koko yhteysvälillä Oulu - Kajaani. Hanke koostuu kahdesta erillisestä rakennusurakasta. Ensimmäisessä rakennusurakassa parannetaan valtatietä 22 Oulussa välillä Joutsentie – Konttisentie. Urakan työt toteutetaan pääosin vuonna 2016. Vuoteen 2017 painottuvaan toiseen rakennusurakkaan sisältyy parannuskohteita koko yhteysvälillä. Hanke valmistuu vuonna 2017.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.