Hyppää sisältöön

Päivitetty tiedote: Tuusulanväylän urakka-alueen kaistajärjestelyt muuttuvat

Julkaistu 25.09.2018

Tiedotteeseen on päivitetty työn aikataulua. Sekä etelään että pohjoiseen päin menevän liikenteen väliaikaiset kaistajärjestelyt on suunniteltu tehtäväksi 26.−27.9. välisenä yönä.

Tuusulanväylälle Yhdyskunnantien kohdalle rakennetaan bussipysäkit sekä tarvittavat kaistajärjestelyt joukko- ja henkilöliikenteelle. Urakka-alueen kaistajärjestelyt muuttuvat tällä viikolla ja väliaikaiset kaistajärjestelyt ovat käytössä noin kaksi kuukautta.

Tuusulanväylän urakka-alueen kaistajärjestelyjä muutetaan tällä viikolla. Sekä etelään että pohjoiseen päin menevän liikenteen väliaikaiset kaistajärjestelyt on suunniteltu tehtäväksi 26.−27.9. välisenä yönä. Muutokset tehdään tulevana yönä noin klo 22−05. Uusien kaistajärjestelyiden edellyttämillä ajoratamaalauksilla on säävaraus, joten sateen sattuessa uusien liikennejärjestelyiden käyttöönottoa joudutaan siirtämään. Tiedotamme tarvittaessa päivitetystä aikataulusta.

Ajonopeus alueella pudotetaan porrastetusti 60 km/h. Etelän ja pohjoisen suuntaan menevät ajoradat erotetaan toisistaan betonikaiteella.

Väliaikaiset kaistajärjestelyt ovat voimassa noin kaksi kuukautta, jona aikana loput Tuusulanväylällä tehtävät työt saadaan valmiiksi.

Työt ja väliaikaiset liikennejärjestelyt hankkeessa toteutetaan siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa lähialueen asukkaille ja tienkäyttäjille.

Kuva 1. Muuttuvien liikennejärjestelyiden sijainti Tuusulanväylällä.

Lisätietoja hankkeesta

Verkkosivulta https://www.liikennevirasto.fi/kaikki-hankkeet/tuusulanvaylan-vaihtopysakit-yhdyskunnantien-kohdalla#.WqeEO2eweUk
Facebook-sivulta https://www.facebook.com/Tuusulanvaylanvaihtopysakit/

Projektipäällikkö

Liikennevirasto, projektipäällikkö Riitta Parviainen, [email protected], 050 5766 508

Liitteet

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta