Hyppää sisältöön

Siltatyöt käyntiin Salon ohikulkutiellä

Julkaistu 15.02.2016

Salon itäisen ohikulkutien rakennustyöt jatkuvat helmikuun puolivälistä lähtien Karjaskylän kaupunginosassa, jossa käynnistyvät Karjaskyläntien sillan rakennustyöt. Muualla töitä jatketaan myöhemmin keväällä routatilanteen helpottaessa.

Kantatie 52:n eli Salon itäisen ohikulkutien rakennustyöt jatkuvat talvikelien taituttua. Karjaskylänkadulla alkavat sillanrakennustöitä valmistelevat kaivutyöt helmikuun loppupuolella.

Karjaskyläntiellä sillan rakentaminen alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa. Hämeentien ja Inkereentien risteystöitä jatketaan huhtikuussa.

Karjaskylänkatu joudutaan katkaisemaan sillanrakennustöiden ajaksi ajoneuvoliikenteeltä. Kevyen liikenteen yhteys säilyy Karjaskylänkadulla koko rakennustyön ajan.

Liikenneviraston projektipäällikkö Juha Sillanpään mukaan silta- ja risteystyöt tuovat mukanaan väliaikaisia liikennejärjestelyjä, joita varten tehdään asianmukaiset opastukset ja varoitukset.

”Tavoitteena on, että töistä olisi mahdollisimman vähän haittaa lähialueelle ja sen liikenteelle. Muuttuvien järjestelyjen ja nopeusrajoitusten suhteen kannattaa silti olla tarkkana. Työmaa tuo Karjaskylään myös raskasta liikennettä, mikä kannattaa huomioida”, Sillanpää opastaa.

"Pakkaskauden takia routakerros on syvällä ja täyteen vauhtiin päästään jälleen huhti-toukokuussa, kun routa on sulanut”, pääurakoitsija TelaSteel Oy:n työpäällikkö Jaakko Erikäinen.

 

Lisätietoja:

Juha Sillanpää
Projektipäällikkö, Liikennevirasto
Puh. 020 637 3608
[email protected]

Jaakko Erikäinen
Työpäällikkö, TelaSteel Oy
Puh. 040 734 8241
[email protected]

 

Syksyllä 2016 valmistuva Kt 52:n Salon itäinen ohikulku ohjaa kaupungin keskustan läpi kulkevan liikenteen uudelle tieyhteydelle. Uusi tielinjaus vähentää keskusta-alueelta läpikulku- ja raskaan liikenteen haittoja, parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää. Hankkeen toteuttavat Liikennevirasto, Salon kaupunki ja Varsinais-Suomen ELY-keskus. 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta