Hyppää sisältöön

Räyhäntien tasoristeys suljetaan hetkellisesti marraskuun alussa Porissa

Julkaistu 4.11.2022

Mäntyluodon ja Tahkoluodon välisen rataosuuden päällysrakenneurakka on edennyt ja töitä tehdään marraskuun alussa Tahkoluodon päädyssä. Töiden aikana Räyhäntien tasoristeys joudutaan hetkellisesti sulkemaan maanantaina 7.11.2022. Päällysrakenneurakka on osa Pori−Mäntyluoto−Tahkoluoto-radan perusparannushanketta.

Väyläviraston Pori-Mäntyluoto-Tahkoluoto-radan perusparannushankkeeseen kuuluva Mäntyluodon ja Tahkoluodon välisen rataosan päällysrakenneurakka on käynnissä. Maanantaina 7.11.2022 rataosan tasoristeyksissä Tahkoluodon päädyssä tehdään korjaustöitä ja tuetaan rataa. 

Korjaustöiden aikana 7.11.2022 Räyhäntien tasoristeys joudutaan sulkemaan muutaman tunnin ajaksi kello 7.30 ja kello 17 välisenä aikana. Räyhäntien takana sijaitsevalle venesatamalle kulkeva liikenne ohjataan sulun ajaksi kulkemaan kiertotietä sataman porttien kautta. 

Urakoitsija tiedottaa Räyhäntien tasoristeyksen sulusta ja kiertoreitistä risteysalueelle tulevilla kylteillä. Palvelupiste Porina tiedottaa veneilijöitä sulusta myös venepaikkojen varausjärjestelmän kautta. 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.