Hyppää sisältöön

Ratapihankadun kiertoliittymän rakennustyöt käynnistyvät – vaihtoehtoisia reittejä suositellaan

Julkaistu 30.07.2015

Haminan Ratapihankadun ja Merikadun risteykseen rakennetaan uusi kiertoliittymä. Työt alkavat ensi viikolla ja kestävät syyskuun 2015 loppuun saakka. Rakennustöiden aikana käytössä on väliaikainen kiertoliittymä. Henkilöautoliikenteelle suositellaan kulkua esimerkiksi Tervasaaren sillan ja Helsingintien kautta.

Ajoradan keskisaarekkeen rakentaminen välillä Pitäjänsaari–Ratapihankatu jatkuu viikolle 34 saakka. Tervasalmen sillalle tehdään korotettua kevyen liikenteen väylää. Työalueet on rajattu, ja liikennettä ohjataan liikennejärjestelyillä.

Työmaa-alueilla on käytössä alennettu nopeusrajoitus 30 km/h.

Lisätiedot:

Liikennevirasto, projektinjohtaja Lars Westermark
0295 34 3838, [email protected]

Destia Oy, työmaapäällikkö Asko Putto
0400 240 581, [email protected]

Hanke verkossa
www.liikennevirasto.fi/vt7hamina
Twitter: @Vt7Hamina

Rakennustyöt ovat viimeinen osa E18 Haminan ohikulkutien kokonaisuutta, jossa Haminan kohdalle rakennetaan yhteensä 15 kilometriä moottoritietä osittain valtatien 26 linjaa mukaillen, osittain kokonaan uuteen maastokäytävään. Moottoritieosuus Summan ja Lelun välillä otettiin käyttöön joulukuussa 2014. Lisäksi hankkeeseen kuuluu mittava liikennetelematiikan rakentaminen. Haminan sisääntuloteiden ja Sivatin kevyen liikenteen väylän rakentamisen urakoitsijana toimii Destia Oy.

Liitteet

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta