Hyppää sisältöön

Rakennustyöt vaikuttavat väliaikaisesti Tuusulanväylän kaistajärjestelyihin

Julkaistu 02.07.2018


Tuusulanväylälle Yhdyskunnantien kohdalle rakennetaan bussipysäkit sekä tarvittavat kaistajärjestelyt joukko- ja henkilöliikenteelle. Rakentamisen aikaisia liikennejärjestelyitä muutetaan heinäkuussa.

Rakentamisen aikaiset liikennejärjestelyt muuttuvat kahdessa vaiheessa. Tuusulanväylän pohjoiseen menevät kaistat siirretään kiertotielle 12.−13.7. välisenä yönä ja etelään menevät kaistat 19.− 20.7. välisenä yönä. Liikenne ohjataan väliaikaisille ajoradoille niin, että tarvittavat kaistat voidaan ottaa työn alle.

Työt ja väliaikaiset liikennejärjestelyt toteutetaan siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa lähialueen asukkaille ja tienkäyttäjille. Erityistä meluhaittaa aiheuttavat työt, kuten louhinnat, keskitetään päiväsaikaan.

Liitekartta muuttuvien liikennejärjestelyiden sijainnista löytyy alta.

Liitteet

Lisätietoja hankkeesta

Verkkosivulta https://www.liikennevirasto.fi/kaikki-hankkeet/tuusulanvaylan-vaihtopysakit-yhdyskunnantien-kohdalla#.WqeEO2eweUk
Facebook-sivulta https://www.facebook.com/Tuusulanvaylanvaihtopysakit/

Projektipäällikkö

Liikennevirasto, projektipäällikkö Riitta Parviainen, [email protected], 050 5766 508

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta