Hyppää sisältöön

Panssarisillan parannustyöt alkavat Haminassa

Julkaistu 27.07.2017

Valtatiellä 7 noin kolme kilometriä itään Haminan keskustasta sijaitsevan Panssarisillan parannustyöt alkavat maanantaina 31.7. Siltaa levennetään, sillä sen yhteyteen rakennetaan kevyen liikenteen väylä.

Kohteeseen tulee liikennejärjestelyjä, jotka ovat voimassa syyskuun loppuun. Alueella nopeusrajoitus on alennettu 50 km/h ja liikennevalojen kohdalla 30 km/h. Lisäksi liikennettä voidaan pysäyttää.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoja: 

Jarmo Lahtinen, tuotantopäällikkö

YIT Rakennus Oy

puh. 040 519 0056, [email protected]

 

Liitteet

E18 Hamina–Vaalimaa -hanke käsittää noin 32 kilometrin pituisen uuden moottoritien rakentamisen ja siihen liittyviä muita tiejärjestelyjä. Kokonaisuuteen kuuluu myös Vaalimaan raskaan liikenteen järjestelyjen rakentaminen. Lisäksi kevyen liikenteen väyliä parannetaan ja niitä rakennetaan lisää. Raskaan liikenteen odotusalue Vaalimaalla aukesi tammikuussa 2017 ja moottoritie avataan liikenteelle keväällä 2018. Rakennettava tieosuus on viimeinen osa E18 -moottoritietä, joka kulkee Suomen halki Turusta itärajalle. Vuoteen 2034 kestävällä elinkaarisopimuksella toteutettavan hankkeen palveluntuottaja on Tieyhtiö Vaalimaa Oy, joka vastaa hankkeen rahoituksesta sekä suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta. Hankkeen pääurakoitsija on YIT Rakennus Oy.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta