Hyppää sisältöön

Muutoksia Tuusulanväylän vaihtopysäkkien väliaikaisissa liikennejärjestelyissä

Julkaistu 09.07.2018

Tuusulanväylälle Yhdyskunnantien kohdalle rakennetaan bussipysäkit sekä tarvittavat kaistajärjestelyt joukko- ja henkilöliikenteelle. Rakentamisen aikaisia liikennejärjestelyjä oli tarkoitus muuttaa 12.-.13.7. välisenä yönä, mutta muutos siirtyy 18.-19.7. väliselle yölle.

Rakentamisen aikaiset liikennejärjestelyt muuttuvat kahdessa vaiheessa. Tuusulanväylän pohjoiseen menevät kaistat siirretään kiertotielle 18.-19.7. välisenä yönä. Etelään menevät kaistat siirretään kiertotielle myöhemmin, ja tästä tiedotetaan erikseen. Liikenne ohjataan väliaikaisille ajoradoille niin, että tarvittavat kaistat voidaan ottaa työn alle.

Työt ja väliaikaiset liikennejärjestelyt toteutetaan siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa lähialueen asukkaille ja tienkäyttäjille. Erityistä meluhaittaa aiheuttavat työt, kuten louhinnat, keskitetään päiväsaikaan.

Liitekartta muuttuvien liikennejärjestelyjen sijainnista löytyy alta.

Liitteet

Lisätietoja hankkeesta

Verkkosivulta https://www.liikennevirasto.fi/kaikki-hankkeet/tuusulanvaylan-vaihtopysakit-yhdyskunnantien-kohdalla
Facebook-sivulta https://www.facebook.com/Tuusulanvaylanvaihtopysakit/

Projektipäällikkö

Liikennevirasto, projektipäällikkö Riitta Parviainen, [email protected], 050 5766 508

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta