Hyppää sisältöön

Kutsu yleisötilaisuuteen: Maantie 1960 parantaminen rakentamalla jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Voiluoto - Unaja, Rauma, tiesuunnitelma

Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Rauman kaupunki laativat liikennejärjestelmästä ja maanteistä annetun lain (LjMTL, 503/2005) mukaista tiesuunnitelmaa ”Maantie 1960 parantaminen rakentamalla jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Voiluoto - Unaja, Rauma, tiesuunnitelma”.

Maantietä 1960 liikenneturvallisuutta parannetaan rakentamalla jalankulku- ja pyöräilyväylä välille Voiluoto - Unaja.

Yleisötilaisuus järjestetään:

Aika: 21.9.2022 klo 17.00–18.00
Paikka: Urheiluseurantalo Tapiola, osoitteessa Tapiolantie 17, Rauma

Tilaisuudessa alueen asukkaat, maanomistajat ja muut asiasta kiinnostuneet voivat tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensävoi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä.

Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

ELY-keskus käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa: https://www.ely-keskus.fi/tietosuoja-ja-henkilotietojen-kasittely.

Kutsu on julkaistu 12.9.2022 tietoverkossa Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskuksen verkkosivuilla osoitteessa https://www.ely-keskus.fi/kuulutukset.

Lisätietoja antaa:
Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Vesa-Matti Eura ELY-keskuksesta, [email protected]


Tervetuloa!
Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus
 

Julkaistu 12.09.2022