Hyppää sisältöön

Kutsu Pohjaveden suojelu maanteillä -koulutukseen

Aika: 24.08.2021, 09:00-12:15
Paikka: Teams

Väyläviraston ohjeistus pohjavesien suojelusta maanteillä on päivitetty. Ohjeesta järjestetään koulutus tiistaina 24.8.2021 klo 9:00-12:15. 

Koulutusta voi seurata Teams-yhteyden kautta. Tilaisuus on maksuton eikä edellytä ilmoittautumista. Lataa tästä osallistumislinkin sisältävä kalenterimerkintä tai tallenna pelkkä osallistumislinkki. Voit välittää kutsun ja linkin myös eteenpäin.

Koulutuksen tavoitteena on esitellä Väyläviraston ohjetta Pohjaveden suojelu maanteillä sekä kertoa kokemuksista. Koulutuksessa on mahdollisuus myös kysyä ohjeeseen liittyvistä asioista. 

Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille ja suunnattu erityisesti pohjaveden suojelutoimenpiteiden suunnitteluun eri vaiheissa osallistuville tahoille, kuten tiesuunnittelijoille ja –asiantuntijoille, kunnossapitäjille, ympäristöviranomaisille ja –asiantuntijoille sekä kuntien ja muiden sidosryhmien edustajille. 

Lisätietoja

Mikael Takala, [email protected]  

Minna Leppänen, [email protected]  

Alustava ohjelma

Lataa tästä tilaisuuden alustava ohjelma (pdf)

 

Palaute

Haluatko antaa palautetta tapahtumasta tai toivoa aihetta, josta järjestetään koulutusta tai laaditaan ohjeistusta? Pohjavedensuojelu maanteillä - koulutuksen palautekyselyyn pääsee tästä linkistä.

 

Koulutuspäivän esitysaineistot

Julkaistu 01.06.2021