Hyppää sisältöön

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie: Valtatiellä 4 suljetaan tien ylityskohdat Joutjärven liittymän molemmin puolin

Julkaistu 31.05.2020

Valtatiellä 4 molemmin puolin Joutjärven eritasoliittymää sijaitsevat kunnossapitokalustoa palvelleet keskikaistan ylityskohdat (kartta) suljetaan säävarauksella tiistaina 2.6.2020. Ylityskohdat suljetaan tieturvallisuuden parantamiseksi. Uusi Kujalan eritasoliittymä mahdollistaa kunnossapitokaluston kääntymisen ilman keskikaistan ylittämistä.

Karttakuva : Valtatiellä 4 neljä Joutjärven liittymän etelä- ja pohjoispuolella sijaitsevat kunnossapitokalustoa palvelleet keskikaistan ylityskohdat suljetaan.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Janne Wikström, Väylävirasto, puh. 029 534 3600, [email protected]
Vastaava työnjohtaja Timo Takala, VALTARI-allianssi, puh. 050 437 0647, [email protected]

 

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt12letke

www.facebook.com/vt12letke

www.twitter.com/vt12letke (@Vt12Letke)

 

Vt12 Lahden eteläinen kehätie -hankkeen tavoitteena on varmistaa sujuvampi ja turvallisempi liikenne valtatiellä 12 sekä edistää maankäytön ja elinkeinoelämän kehittymismah­dollisuuksia koko Lahden seudulla. Hankekokonaisuuteen kuuluu valtatie 12 Lahden eteläisen kehätien rakentaminen ja maantien 167 Lahden eteläisen sisääntulotien parantaminen.

Väylävirasto vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.