Hyppää sisältöön

Korjaus tiedotteeseen: E18 Turun kehätie: Kauselan eritasoliitymän ramppi Raision suunnasta Hämeentielle suljetaan 3.–4.8. väliseksi yöksi

Julkaistu 1.8.2022 16.59

 

Korjaus tiedotteeseen: Aamulla julkaistuun tiedotteeseen oli virheellisesti tullut mukaan maininta Helsingin suunnasta. Alla korjattu tiedote.

 

Kauselan eritasoliitymän ramppi Turun kehätieltä Raision suunnasta Hämeentielle suljetaan keskiviikon 3.8. ja torstain 4.8. väliseksi yöksi noin kello 21–6 välillä.

Yön aikana kiertoreitti Hämeentielle kulkee Tuulissuon eritasoliittymän kautta.

Kauselan eritasoliittymän ramppi suljetaan sillan liikuntasauman korjaustöiden vuoksi.

Suljettu ramppi ja kiertoreitti.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

 

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta