Hyppää sisältöön

Kimolan kanava avautuu heinäkuussa

Julkaistu 27.04.2020

Kimolan kanavan rakennustyöt alkoivat kesällä 2018 ja kanavan oli tarkoitus valmistua kesäkuun 2020 alussa. Avaaminen viivästyy suunnitellusta kuukaudella.

Rakentamisen loppuvaiheessa on sulkurakenteissa todettu teknisiä haasteita, joiden korjaustyöt viivästyttävät kanavan avaamista noin kuukaudella. ”Väylä on pahoillaan viivästymisestä. Arvio kanavan uudesta avaamisajankohdasta on heinäkuun alkupuoli. Ilmoitamme tarkan ajankohdan heti, kun se varmistuu”, sanoo hankkeen projektipäällikkö Harri Liikanen.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Harri Liikanen p. 050 5704 840, [email protected]

Kimolan kanavahankkeessa uittokanava muutetaan veneilykäyttöön ja samalla kanavan ylittävät sillat uusitaan. Hanke käynnistyi heinäkuun alussa 2018 ja valmistuu vuonna 2020.

Lisää tietoa hankkeesta: vayla.fi/kimola

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme liikenteen palvelutasosta ja osallistumme liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

 

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta