Hyppää sisältöön

Kehä III parantaminen: Kehä III:n ja Askiston välille aukeaa kaksi uutta ramppia

Julkaistu 8.11.2022 13.39

 

Kehä III:n parannustyöt etenevät ja kulkeminen Askiston ja Kehä III:n välillä sujuvoituu, kun torstaina 10.11. avataan kaksi uutta ramppia Uudenkyläntien ja Kehä III:n välille.

“Liikennemäärät Askiston alueella kasvavat jatkuvasti, joten nyt avattavat liittymät lisäävät jatkossa liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta merkittävästi”, kertoo hankkeen projektipäällikkö Antti Koski Väylävirastosta.

Ramppien avaamisen yhteydessä Kehä III:n varressa ollut joukkoliikenteen pysäkki V1216 siirtyy lopulliselle paikalleen meluaidan takana kulkevan joukkoliikennerampin varteen.

Uusien ramppien myötä kiertoreitit Vihdintien tai Juvanmalmin kautta poistuvat käytöstä.

Avattavat rampit Askistossa

Lisätietoja:

Antti Koski, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3546, [email protected] 
Teemu Palosaari, työpäällikkö, GRK Infra Oyj, puh. 050 088 8297, [email protected] 
 
Seuraa hanketta:

Verkkosivuillamme: www.vayla.fi/keha3-parantaminen
Facebookissa: www.facebook.com/KehaIIIparantaminen3vaihe
Kuvia hankkeesta: https://www.flickr.com/photos/vaylafi/albums/72157719542089883

Kehä III parantaminen -hankkeen 3. vaiheeseen kuuluu lukuisia Askiston kohdalla sekä Vantaankosken ja Pakkalan välillä toteutettavia parannuksia. Hankkeeseen sisältyy muun muassa kolmansien ajokaistojen rakentaminen Vantaankoski–Pakkala-välille, uuden eritasoliittymän rakentaminen Askistoon sekä tien pohjarakenteen kunnostaminen. Samalla kehitetään kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä. Melusuojausta parannetaan Askiston kohdalla. Tavoitteena on lisätä liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä varautua Kehä III:n kasvaviin liikennemääriin.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta