Hyppää sisältöön

Kehä III parantaminen: Hämeenkylän läntisen risteyssillan purkutyöt Vihdintiellä käynnistyvät viikolla 20

Julkaistu 14.5.2021 9.04

 

Hämeenkylän huonokuntoinen läntinen risteyssilta Vihdintiellä uusitaan osana Kehä III:n parannushanketta. Kehä III:lla on purkutyön ajan poikkeavia liikennejärjestelyjä viikosta 20 alkaen. Osa purkutöistä tehdään yöaikaan, mistä aiheutuu ympäristöön melua.

Vihdintiellä liikenne on ohjattu kulkemaan itäiselle risteyssillalle, missä on rakennustöiden ajan käytössä yksi kaista kumpaankin suuntaan. Purkuvaihe kestää noin kaksi viikkoa. Sen jälkeen alkavat uuden sillan tukien paalutustyöt. Liikenne on Vihdintiellä poikkeusreitillä arviolta vuoden 2021 loppuun asti. Läntisen risteyssillan uusimisen jälkeen on vuorossa itäisen sillan uusiminen vuoden 2022 aikana.

Karttakuva.

Lisätietoja:

Antti Koski, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3546, [email protected]

Heikki Haavikko, rakennuspäällikkö, GRK Infra Oy, puh.050 364 0316, [email protected] (Tavoitettavissa ma 17.5.)

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/keha3-parantaminen
www.facebook.com/KehaIIIparantaminen3vaihe

Kehä III parantaminen -hankkeen 3. vaiheeseen kuuluu lukuisia Askiston kohdalla sekä Vantaankosken ja Pakkalan välillä toteutettavia parannuksia. Hankkeeseen sisältyy muun muassa kolmansien ajokaistojen rakentaminen Vantaankoski–Pakkala-välille, uuden eritasoliittymän rakentaminen Askistoon sekä tien pohjarakenteen kunnostaminen. Samalla kehitetään kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä. Melusuojausta parannetaan Askiston kohdalla. Tavoitteena on lisätä liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä varautua Kehä III:n kasvaviin liikennemääriin.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta