Hyppää sisältöön

Kehä III parantaminen: Hämeenkylän läntinen risteyssilta Vihdintiellä avataan liikenteelle 30.6.

Julkaistu 28.6.2022 9.50

 

Hämeenkylän läntinen risteyssilta avataan liikenteelle 30.6., kun itäisen risteyssillan rakentaminen Vihdintiellä alkaa. Hämeenkylän itäisen risteyssillan liikenne ohjataan rakennustöiden ajaksi läntiselle risteyssillalle.

Läntisellä risteyssillalla on rakennustöiden ajan käytössä yksi kaista kumpaankin suuntaan. Rakennustyöt valmistuvat keväällä 2023.

Molemmat huonokuntoiset risteyssillat uusitaan hankkeessa kokonaan. Viime vuoden keväällä alkaneet rakennustyöt viimeistellään itäisen risteyssillan valmistuttua, jolloin myös läntisen sillan jalankulun ja pyöräilyn väylä palautetaan paikoilleen.

Liikennejärjestelyt Vihdintiellä

Lisätietoja:

Antti Koski, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3546, [email protected]
Teemu Palosaari, työpäällikkö, GRK Infra Oyj, puh. 050 088 8297, [email protected]
 
Seuraa hanketta:

Verkkosivuillamme: www.vayla.fi/keha3-parantaminen
Facebookissa: www.facebook.com/KehaIIIparantaminen
Kuvia hankkeesta: https://www.flickr.com/photos/vaylafi/albums/72157719542089883

Kehä III parantaminen -hankkeen 3. vaiheeseen kuuluu lukuisia Askiston kohdalla sekä Vantaankosken ja Pakkalan välillä toteutettavia parannuksia. Hankkeeseen sisältyy muun muassa kolmansien ajokaistojen rakentaminen Vantaankoski–Pakkala-välille, uuden eritasoliittymän rakentaminen Askistoon sekä tien pohjarakenteen kunnostaminen. Samalla kehitetään kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä. Melusuojausta parannetaan Askiston kohdalla. Tavoitteena on lisätä liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä varautua Kehä III:n kasvaviin liikennemääriin.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta