Hyppää sisältöön

Kehä III:n parantaminen: Kehä III:n ja Askistontien liittymä suljetaan 21.6. alkaen

Julkaistu 16.6.2021 6.45

 

Kehä III:n ja Askistontien liittymä suljetaan liikenteeltä 21. kesäkuuta alkaen. Liittymä on poissa käytöstä syksyyn 2021 saakka. Kiertoreitit Askistoon kulkevat Vihdintien kautta sekä Juvanmalmin suunnasta reittiä Vanha kylätie–Uudenkyläntie–Askistontie.

Liittymä joudutaan sulkemaan uuden Askistontien sekä Uudenkyläntielle johtavien Kehä III:n ramppien rakentamisen ajaksi. Työt ovat osa keväällä käynnistynyttä Kehä III:n parannushanketta.

Lisätietoja:

Antti Koski, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3546, [email protected]
Heikki Haavikko, rakennuspäällikkö, GRK Infra Oy, puh.050 364 0316, [email protected] 

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/keha3-parantaminen
www.facebook.com/KehaIIIparantaminen3vaihe

Kehä III parantaminen -hankkeen 3. vaiheeseen kuuluu lukuisia Askiston kohdalla sekä Vantaankosken ja Pakkalan välillä toteutettavia parannuksia. Hankkeeseen sisältyy muun muassa kolmansien ajokaistojen rakentaminen Vantaankoski–Pakkala-välille, uuden eritasoliittymän rakentaminen Askistoon sekä tien pohjarakenteen kunnostaminen. Samalla kehitetään kävelyn ja pyöräilyn yhteyksiä. Melusuojausta parannetaan Askiston kohdalla. Tavoitteena on lisätä liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä varautua Kehä III:n kasvaviin liikennemääriin.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta