Hyppää sisältöön

Kehä I:n uusi parannusurakka käynnistyy

Julkaistu 08.03.2016

Kehä I:n kehittämistyöt Espoon rajalta Hämeenlinnanväylälle käynnistyvät maaliskuun aikana. Ensi alkuun tehdään puunpoistoa ja muita valmistelevia töitä. Huhtikuusta alkaen työmaa vaikuttaa Kehän liikenteeseen, samoin kuin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitteihin. Myös bussipysäkkien paikkoihin on tulossa muutoksiaTöiden on määrä valmistua loppuvuodesta 2017.

Tieosuutta Espoon rajalta Vihdintielle parannetaan mm. lisäkaistoja rakentamalla ja siltoja levittämällä. Kehältä Hämeenlinnanväylän pohjoissuuntaan johtavat rampit ja ikääntyneet sillat uusitaan. Bussipysäkkejä parannetaan ja bussien liittymistä muuhun liikenteeseen sujuvoitetaan. Pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden reittejä korjataan ja meluntorjuntaa tehostetaan.

Työmaa-aikana ruuhkia on odotettavissa: Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien silta- ja pengertöiden aikana Kehän liikenne joudutaan ohjaamaan yhden sillan kautta. Kiertoreittejä ei juuri ole, joten omaa kulkemisaikaa ja -tapaa kannattaa miettiä. Joustava tilan antaminen liikennejonoissa on myös kaikkien etu. Urakoitsijana toimii Graniittirakennus Kallio Oy. Hankkeen arvo on 19 miljoonaa euroa ja sen rahoittavat Liikennevirasto ja Helsingin kaupunki.

SEURAA VERKOSSA, TILAA TIEDOTTEITA JA TULE KYSYMÄÄN!

  • Verkkosivulla www.liikennevirasto.fi/keha1 on mm. suunnitelmapiirrokset ja sinne päivitetään säännöllisesti ajantasalla olevaa tietoa.
  • Kehä I:llä on parhaillaan käynnissä myös kaksi muuta rakennushanketta: www.liikennevirasto.fi/kivikontie ja www.espoo.fi/keha1keilaniemi
  •  Sähköpostipalautetta tai kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen [email protected]
  •  Facebook-tili kertoo viikoittain työmaan tulevat työt. Sen kautta on myös helppo kysyä aiheesta.
  •  WhatsApp-jakelulistalle ilmoittautumalla saat tiedon muuttuvista liikennejärjestelyistä. Ilmoittaudu viestien vastaanottajaksi numeroon 045 8994412.
  • Myös Helsingin kaupungin rakennusviraston Twitter-tili uutisoi isoimmat käännekohdat.
  • Työmaapuhelin (Graniittirakennus Kallio) p. 050 308 2156 ottaa vastaan käytännön palautetta töistä.
  •  Hankkeen tekijät tavattavissa torstaina 17. maaliskuuta kello 17-18.30, Kauppakeskus Kaari (Kannelmäki) ja kello 19-20 Kauppakeskus Ristikko (Konala). Tervetuloa tutustumaan karttoihin, suunnitelmiin ja kysymään asioista henkilökohtaisesti Liikenneviraston ja Helsingin rakennusviraston edustajilta!

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta