Hyppää sisältöön

Jännevirran siltatyömaalla otetaan uutta tietä käyttöön

Julkaistu 06.11.2017

Siltatyömaa on edennyt aikataulussa, ja osa uudesta tiestä avataan nyt liikenteelle. Tämä aiheuttaa liikennejärjestelymuutoksia Jännevirran siltatyömaan Joensuun puoleisessa päässä.

Liikennejärjestelymuutokset toteutetaan viikon 45 aikana, todennäköisesti 8.11. tai 9.11. Sillan Joensuun puoleisessa päässä valtatien liikenne siirtyy lopulliselle väylälle noin 600 metrin matkalla.

Muutos oikaisee tietä ja tekee liikenteestä sujuvampaa. Kiertotiet jäävät nyt pois käytöstä, mikä helpottaa liikennöintiä talvikautena. Tien avaaminen liikenteelle pyritään tekemään päivän hiljaisempina hetkinä.

 

Lisätietoja:

Hannu Nurmi, projektipäällikkö, Liikennevirasto, 029 534 3574
Mika Huhtala, työmaapäällikkö, Kreate Oy, 0400 691 159

Seuraa hanketta:

verkkosivuillamme liikennevirasto.fi/vt9jannevirta
Facebook-sivuillamme facebook.com/vt9jannevirta

Jännevirran silta on Kuopion ja Siilinjärven rajalla olevan valtatie 9:n silta, joka ylittää Saimaan syväväylän Jännevirran kylän kohdalla. Valtatie 9 on tärkeä Joensuu–Kuopio välinen tie. Hankkeessa rakennetaan uusi kiinteä silta, vanhan sillan ollessa elinkaarensa päässä. Uusi silta varmistaa sujuvan ja turvallisen liikennöinnin maantie- ja vesiliikenteelle sekä kevyen liikenteen kulkijoille. Hanke toteutetaan vuosina 2016–2018.

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.