Hyppää sisältöön

HSY:n vesihuoltotyömaa sulkee Petikontien risteyksen liikenteeltä Kehä III:lla 20. huhtikuuta

Julkaistu 14.4.2022

HSY:n tiedote 14.4.2022

Petikontien risteys Kehä III:lla lännen suuntaan suljetaan liikenteeltä keskiviikkona 20.4.2022 klo 19 alkaen HSY:n vesihuoltolinjan rakennustöiden vuoksi.

Liittymän sulkemisen jälkeen ajoneuvoliikenne Petikkoon ohjataan Vihdintien sekä Martinlaakson kautta. Liittymä avataan liikenteelle jälleen viimeistään maanantaina 31.10.2022.

Myös kevyen liikenteen väylä Kehä III:lla on suljettu välillä Askistontie–Variston ylikulkukäytävä. Pyöräilijät ja jalankulkijat opastetaan kulkemaan Hämeenkylän ja Martinlaakson kautta.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY saneeraa runkoviemärin Petikon ja Variston alueella ja kasvattaa samalla viemäröinnin kapasiteettia. Hankkeessa saneerataan myös Kehä III alittava runkovesijohto sekä rakennetaan uusi jalankulku ja pyöräilyväylä kantatie 50 (Kehä III) eteläpuolelle. Urakoitsijana toimii GRK Infra Oy. Urakan kesto kokonaisuudessaan on kesäkuun loppuun 2023.

Alueella on käynnissä myös Kehä III:n parannushanke, josta vastaa Väylävirasto. Hankkeet tekevät yhteistyötä työnaikaisissa liikenteenohjaussuunnitelmissa.

Karttakuva osoittaa ajoneuvoliikenteen kiertoreitit Petikkoon. Ajoneuvoliikenteen kiertoreitit

 

Jalankulun ja pyöräilyn kiertoreitit

Lisätietoja:

Ilpo Korhonen, Verkostoprojektit-yksikön päällikkö, HSY
Puh, 050 340 5383, [email protected]

Teemu Palosaari, Työpäällikkö, GRK
Puh. 0500 888 297, [email protected]


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta