Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kehätien liikenne siirretään kunnostetulle ajoradalle Kauselan ja Tuulissuon välillä

Julkaistu 5.10.2022 16.15

 

Kehätien rakennustyöt Kauselan ja Tuulissuon eritasoliittymien välillä etenevät, kun kunnostettu etelän puoleinen ajorata avataan liikenteelle torstain 6.10. ja perjantain 7.10. välisenä yönä. Samalla uusi pohjoisen puoleinen ajorata suljetaan päällystystöiden vuoksi.

Rakennustyöt jatkuvat syksyn aikana ja kaikkien kaistojen arvioidaan olevan liikenteellä vuoden loppuun mennessä. Päällystystöiden lisäksi käynnissä on muun muassa meluaidan rakennus Alhontien kohdalla sekä siltatöitä Kauselan alueella.

Päällystettävä ajorata kehätiellä

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta