Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kehätiellä valmistuu uusia kaistoja ja Avantin pohjoinen risteyssilta

Julkaistu 4.8.2022 16.24

 

Kehätien parannustyöt Kauselan ja Tuulissuon eritasoliittymien välillä ovat edenneet. Uusi pohjoisen puolen ajorata on valmistunut Kauselan ja Avantin välillä, ja liikenne siirretään tälle ajoradalle perjantaiyönä 5.8. Samalla otetaan liikenteelle käyttöön Avantin eritasoliittymän pohjoinen risteyssilta. Tämän jälkeen aloitetaan eteläisen ajoradan parannustyöt. 

Uusi ajorata Kauselan ja Avantin välillä 

Myöhemmin elokuussa Kehätielle avautuu lisää uusia ajoratoja, kun valmistuneita väyliä otetaan käyttöön Avantin ja Sippaan välillä. 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected] 

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.