Hyppää sisältöön

E18 Turun kehätie: Kauselan eritasoliittymän kohdalla oleva Ravattulan linja-autopysäkki siirretään

Julkaistu 31.8.2021 8.15

 

Valtatien 10 eli Hämeentien varrella Turun suuntaan käytössä oleva Ravattulan linja-autopysäkki poistetaan käytöstä keskiviikon ja torstain välisenä yönä 1.-2.9.2021. Korvaava uusi linja-autopysäkki on käytössä torstaiaamuna klo 6 mennessä ja sijaitsee 200 metrin päässä Kauselan eritasoliittymän toisella puolella, Aurajoen ylittävän jalankulun ja pyöräilyn väylän läheisyydessä (kartta).  

Kauselan risteyksen Liedon puolella sijaitseva Ravattulan bussipysäkki poistetaan ja korvaava pysäkki avataan Turun suuntaan risteyksen toiselle puolelle.

Kuva: Kauselan risteyksen Liedon puolella sijaitseva Ravattulan bussipysäkki poistetaan ja korvaava pysäkki avataan Turun suuntaan risteyksen toiselle puolelle.

Taustatietoa

  1. rakennusvaihe 2020-2023 Kausela-Pukkila

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected] 
Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie
Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023.