Hyppää sisältöön

E18 Haminan ohikulkutie: Sivatin kevyen liikenteen väylä liikenteelle maanantaina

Julkaistu 20.08.2015

Sivatin kevyen liikenteen väylän päällystystyöt on saatu valmiiksi Kirkkojärven koululta Lelunjoelle ja väylä avataan liikenteelle maanantaina 24.8. Kevyen liikenteen rakennustyöt jatkuvat Lelunjoelta keskustaa kohti Kalevankadulle, ja työt saadaan valmiiksi syyskuun loppuun mennessä.
 
Sivatin maantien päällystys on käynnissä, työt saadaan valmiiksi ensi keskiviikkona 26.8. Lelunjoelle saakka.
 
Suljetulla sisääntuloväylällä tehdään muun muassa päällystystöitä ja asennetaan kaiteita. Ratapihankadun / Merikadun kiertoliittymässä työt ovat käynnissä, töitä tehdään pääasiallisesti iltaisin, jolloin liikenne on hiljaisempaa. Tervasalmen sillalla tehdään kaidetöitä, kiveyksiä ja päällystystöitä. Tallinmäen kiertoliittymä on lähes valmis, liittymästä puuttuu muun muassa ajoratamerkinnät.
 
Haminan sisääntuloteiden ja Sivatin kevyen liikenteen väylän rakentamisen urakoitsijana toimii Destia Oy.

Lisätiedot:
 
Destia Oy, työmaapäällikkö Asko Putto
0400 240 581, [email protected]

Liikennevirasto, projektinjohtaja Lars Westermark
0295 34 3838, [email protected]
 
Hanke verkossa
www.liikennevirasto.fi/vt7hamina
twitter.com/vt7hamina

Rakennustyöt ovat viimeinen osa E18 Haminan ohikulkutien kokonaisuutta, jossa Haminan kohdalle rakennetaan yhteensä 15 kilometriä moottoritietä osittain valtatien 26 linjaa mukaillen, osittain kokonaan uuteen maastokäytävään. Moottoritieosuus Summan ja Lelun välillä otettiin käyttöön joulukuussa 2014. Lisäksi hankkeeseen kuuluu mittava liikennetelematiikan rakentaminen.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta