null
null Digiroadin kesätyökampanja tulee taas!

Digiroadin kesätyökampanja tulee taas!

Julkaistu 11.04.2019
Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.

Useassa kunnassa kesätyöntekijöiden rekrytointi on jo käynnistynyt. Digiroadin kesätyökampanjassa kannustetaan kuntia hyödyntämään kesätyöntekijöitään Digiroad-aineiston päivittämisessä ajan tasalle.

Digiroad on luonteeltaan staattista dataa ja kerran ajan tasalle päivitetyn aineiston ylläpito on helppoa ja vaivatonta.

Digiroad-operaattori tarjoaa kunnan kesätyöntekijöille ilmaisen perehdytyksen Digiroadin ylläpitoon sekä tukipalvelut koko kesän ajaksi. Kesätyöntekijöiden koulutuswebinaari järjestetään kesäkuun 6. päivä klo. 9:30-11.00. Osana kesätyökampanjaa julkaistaan kevään aikana Digiroadin ylläpitoon ja hyödyntämiseen liittyviä vinkkejä ja ideoita.

Kesäkuun webinaariin voi ilmoittautua jo nyt. Kaikki Digiroad-aineiston ylläpidon kanssa työskentelevät ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan. Operaattorilta voi tilata jo etukäteen valmiiksi käyttäjätunnukset Digiroadin ylläpitosovellukseen. Tunnukset tilataan osoitteesta info(at)digiroad.fi ja tunnusten tekoa varten tarvitaan työntekijän sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tarvittaessa operaattori tarjoaa myös henkilökohtaista opastusta Digiroad-aineiston ylläpitoon.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tästä. 

Digiroadin etusivulle