Hyppää sisältöön

Aurajoen melontareitti suljetaan Turun kehätien kohdalta siltatöiden vuoksi

Julkaistu 22.9.2020 10.00

 

Turun kehätie -hankkeen toinen rakennusvaihe on käynnistynyt suunnitelmien mukaan. Aurajoen ylittävien kehätien siltojen parannus- ja rakennustyöt vaativat Aurajoen melontareitin sulkemista. Melontareitti kehätien siltojen kohdalta suljetaan keskiviikkona 23.9.2020 ja reitti pysyy suljettuna ensi vuoden maaliskuun loppuun asti. 

Aurajokeen rakennetaan väliaikainen työsilta kehätien kohdalle, joka tulee estämään vesitse tapahtuman kulkemisen Aurajoessa kyseisessä paikassa. Melontasesonki on tähän aikaan vuodesta suurelta osin jo ohitse, joten työmaasta ei pitäisi aiheutua merkittävää haittaa. Aurajoen yläjuoksulla kehätiestä katsottuna voi meloa entiseen tapaan myös työmaan aikana.

Melontareitti suljettu Aurajoessa Turun kehätien kohdalta.

Taustatietoa

2. rakennusvaihe 2020-2023 Kausela-Pukkila

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Juha Sillanpää, Väylävirasto p. 029 534 3608, [email protected]

Projektipäällikkö Ilkka Kaarakainen, Kreate Oy p. 040 524 7319, [email protected]

Seuraa hanketta:

Verkkosivuiltamme http://www.vayla.fi/turunkehatie

Facebookissa http://www.facebook.com/E18Turunkehatie/ 

Turun kehätie on osa E18-tietä, joka on yksi eteläisen Suomen keskeisistä liikenneväylistä. Rakennushankkeessa Kauselan ja Kirismäen välinen osuus kehätietä rakennetaan nelikaistaiseksi. Samalla parannetaan myös valtatietä 10 Kauselan eritasoliittymän ja Kaarinantien välisellä osuudella. Väylävirasto toteuttaa hankkeen yhteistyössä Liedon kunnan ja Kaarinan kaupungin kanssa. Hanke parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä tukee alueen elinkeinoelämää ja maankäytön suunnittelua. Työt käynnistyivät maaliskuussa 2019 ja ne valmistuvat vuonna 2023. 

Liitteet


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta