Hyppää sisältöön

72 tunnin liikennehaaste Vaasan korkeakoulujen opiskelijoille

Julkaistu 5.5.2021

72 tunnin liikennehaasteen tavoitteena on löytää monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tulevaisuuden Vaasan seudulle mm. hiilineutraalin liikkumisen, arkielämän sujuvuuden ja elinkeinojen näkökulmista. Vaikuta tulevaisuuden Vaasan kaupunkikehitykseen ja tulevaisuuden brändiin - parhaat ideat voivat edetä toteutukseen!

Kyseessä on Vaasan yliopiston, VAMK:in ja Novian opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, josta on mahdollista saada myös opintopisteitä. Oppilaitosten lisäksi kilpailun toteuttajina ovat mm. Vaasan kaupunki, Väylävirasto, ABB Oy, Ympäristöministeriö ja sen koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma sekä Ramboll Finland Oy.

Kilpailu järjestetään Vaasassa 26.-29.10.2021, ja sen kesto on 72 tuntia. Parhaasta kilpailutyöstä on palkintona Liveable City -ekskursio Kööpenhaminaan. Kilpailuun voi osallistua suomen, ruotsin ja englannin kielellä; kilpailun materiaalit ovat englanniksi. 

Uusia näkökulmia ja erilaisia koulutustaustoja tarvitaan. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikkei sinulla olisikaan kokemusta liikenne- tai kaupunkisuunnittelusta. Lisätietoa ja ilmoittautuminen syyslukukauden käynnistyttyä. Seuraa ilmoittelua!

Lue lisää: 

Viime vuonna Vantaalla järjestettyyn kilpailuun voit käydä tutustumassa osoitteessa http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2020 tai Twitterissä #72tuntia.