Hyppää sisältöön

72 tunnin liikennehaaste opiskelijoille - ilmoittaudu mukaan nyt!

Julkaistu 6.9.2021

Lokakuussa järjestettävässä 72 tuntia kestävässä liikennehaasteessa Vaasan kaupungin korkeakoulujen opiskelijat saavat mahdollisuuden vaikuttaa Vaasan kaupunkikehitykseen ja brändiin.

Mikä on 72 tunnin liikennehaaste?

Haasteen tavoitteena on löytää monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tulevaisuuden Vaasan seudulle mm. hiilineutraalin liikkumisen, arkielämän sujuvuuden ja elinkeinojen näkökulmista. 

Kilpailusta on mahdollista saada opintopisteitä ja tapahtumaan sisältyy myös retki Uumajaan uudella Aurora Botnia -aluksella.

Koska kilpailu järjestetään?

Kilpailu järjestetään Vaasassa 26.-29.10.2021, ja sen kesto on 72 tuntia. 

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun toivotaan opiskelijoita Vaasan yliopistosta, VAMK:ista sekä Noviasta mahdollisimman laajasti eri oppiaineista. Kilpailuun voi osallistua suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Uudet näkökulmat ja erilaiset ideat tervetulleita – osallistu rohkeasti kisaan vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta kaupunkisuunnittelusta.

Miksi kannattaa osallistua?

Voit verkostoitua, saat kokemusta projektityöskentelystä, saat opintopisteitä ja voit jopa voittaa matkan Kööpenhaminaan! 

Ilmottaudu mukaan haasteeseen tästä linkistä! 

Oppilaitosten lisäksi kilpailun toteuttajina ovat Vaasan kaupunki, Väylävirasto, ABB Oy, Wasaline, Ympäristöministeriö ja sen koordinoima Kestävä kaupunki -ohjelma sekä Ramboll Finland Oy.

Huom! Kilpailun järjestelyissä huomioidaan ajankohtainen koronavirustilanne, hyödyntäen etäosallistumisen tapoja mikäli lähitoteutus ei ole mahdollinen. Palkintomatka toteutetaan koronavirustilanteen salliessa. Mikäli matkustaminen ei ole mahdollista, voittajajoukkueen jäsenet palkitaan suunnitellun palkintomatkan arvoa vastaavalla palkinnolla.
 

Lue lisää: 

Lue lisää tapahtumasta: http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2021/

Viime vuonna Vantaalla järjestettyyn kilpailuun voit käydä tutustumassa osoitteessa http://projektit.ramboll.fi/liikennehaaste2020 tai Twitterissä #72tuntia.

 

Uutiseen on lisätty ilmottautumislinkki sekä tarkempia tietoja tapahtumasta. 
 


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.