Hyppää sisältöön

Vt 8 Turku–Pori: Laanin eritasoliittymän liikenne Porissa kiertotielle 8.–9.9. välisenä yönä

Julkaistu 04.09.2019

Ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Laanin eritasoliittymän alueen liikenteeseen on luvassa muutoksia, kun liikenne valtateillä 2 ja 8 siirretään väliaikaisesti kiertotielle. Poikkeusjärjestelyt johtuvat portaalien asennustöistä.

Laanin erikoiskuljetusreittien työmaa aiheuttaa tällä viikolla muutoksia valtatieliikenteeseen Porissa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä (8.–9.9.). Valtatie 2:n liikenne Mäntyluodon suuntaan ja valtatie 8:n liikenne Vaasan suuntaan ohjataan kiertotielle. Myös valtatie 8:n Vaasa–Mäntyluoto -rampin liikenne laitetaan kiertotielle yön ajaksi.

Kiertotie on käytössä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 22.00–06.00. Liikennejärjestelyjä joudutaan tekemään, jotta tielle saadaan asennettua portaalit. 

Työt ovat osa erikoiskuljetusreittien muutostöitä Laanissa, jotka aloitettiin heinäkuussa ja joiden arvioidaan valmistuvan lokakuun aikana. Alueen pääurakoitsijana toimii YIT Teollisuus Oy.

Turun ja Porin välin rakennustöiden merkittävimmät vaikutukset ovat liikenneturvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden paraneminen sekä ympäristön haittavaikutuksien väheneminen. Koko urakka-alueen työt jatkuvat vuoteen 2019 saakka.

Lisätietoja: 

Väylä: Projekti-insinööri Elina Keränen, p. 029 5343 637, [email protected] 

facebook_logo_detail www.facebook.com/turkupori

twitter @VT8TurkuPori

Aineistopyynnöt: viestintätoimisto Ahjo Communications, [email protected]

Liitteet

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.