Hyppää sisältöön

Vt 4 Oulu-Kemi: Oulujoen siltojen purkutyöt vaikuttavat moottoritien liikenteeseen myös keskiviikkona ja torstaina

Julkaistu 20.10.2020 14.05

 

Vt 4:n Oulujoen ylittävien siltojen uusiminen etenee ja vanhaa länsipuolen siltaa puretaan. Purkutyöt etenevät suunniteltua nopeammin ja tuleville viikoille suunnitellut louhintatyöt pyritään tekemään loppuviikon aikana.

Välitukien alusrakenteen purkamiseen liittyvien louhintatöiden vuoksi Oulujoen kohdalla moottoritien (valtatie 4) ja moottoritien viereisen Oulujoen ylittävän jalankulun ja pyöräilyn väylän liikenne pysäytetään viideksi minuutiksi keskiviikkona 21. ja torstaina 22. lokakuuta.

Liikenne pysäytetään työmatkaliikenteen ruuhka-aikojen ulkopuolella, klo 9–15 välisenä aikana, ja korkeintaan viideksi minuutiksi. Louhintatöiden vaatiessa pysäytyksiä voidaan tehdä myös iltapäivällä klo 17 ja 18 välillä. Liikenne pysäytetään molempiin suuntiin ja pysäytyksiä on yksi kumpanakin päivänä.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta.

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:

Ville Tiiro
Työpäällikkö, Kreate Oy
p. 050 3160 739, [email protected]

Vt 4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu–Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 miljoonaa euroa, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta