Hyppää sisältöön

Vt 4 Oulu-Kemi: Oulujoen siltojen purkutöiden viimeistelyn vuoksi moottoritien liikenteessä lyhyt pysäytys torstaina

Julkaistu 3.11.2020 14.00

 

Valtatie 4:n Oulujoen ylittävien siltojen uusiminen etenee ja vanhaa länsipuolen siltaa puretaan.

Välitukien alusrakenteen purkamiseen liittyvien louhintatöiden viimeistelyn vuoksi Oulujoen kohdalla moottoritien (valtatie 4) ja moottoritien viereisen Oulujoen ylittävän jalankulun ja pyöräilyn väylän liikenne pysäytetään viideksi minuutiksi torstaina 5. marraskuuta.

Liikenne pysäytetään työmatkaliikenteen ruuhka-aikojen ulkopuolella, klo 9–15 välisenä aikana, ja korkeintaan viideksi minuutiksi. Liikenne pysäytetään molempiin suuntiin ja pysäytyksiä on yksi tai kaksi.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta.

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:

Ville Tiiro
Työpäällikkö, Kreate Oy
p. 050 3160 739, [email protected]

Vt 4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu–Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 miljoonaa euroa, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta