Hyppää sisältöön

Vt 4 Oulu-Kemi: Kiiminkijoen ylittävän sillan pohjoiseen suuntautuva liikenne kiertotielle yön ajaksi päällystystöiden vuoksi

Julkaistu 12.7.2021 7.00

 

Vt 4 Kiiminkijoen ylittävän Allikon sillan leventämistöiden viimeistelytyöt etenevät. Seuraavana työvaiheena päällystetään valtatietä 4 Kiiminkijoen eteläpuolella sijaitsevan Jokelantien ylittävän Kurkelan risteyssillan ja pohjoispuolella sijaitsevan Asemakyläntien ylittävän Kärpän risteyssillan kohdilla.

Päällystystöiden vuoksi valtatien 4 pohjoiseen suuntaan ajava liikenne ohjataan kiertotielle 12.–13. heinäkuuta klo 21.00–6.00. Kiertotie kulkee maantien 848 (Haukiväylä) ja maantien 8460 (Kiiminkijoentie) kautta. Etelän suuntaan ajavalle liikenteelle valtatie 4 pysyy käytössä myös päällystystöiden ajan.

– Kokonaisuudessaan urakan lopputyöt etenevät hyvässä aikataulussa. Päällystystöiden jälkeen loput valtatien liikennettä häiritsevät työt valmistuvat elokuun puoliväliin mennessä, kertoo Destia Oy:n projektijohtaja Risto Lippo.

– Valtatie 4 Oulu–Kemi-hankkeen työt etenevät myös muiden urakoiden osalta. Esimerkiksi Pohjois-Ii–Olhava-välillä päällystystyöt ovat hyvässä vauhdissa, joiden jälkeen myös keskikaidetyöt alkavat, Väyläviraston projektipäällikkö Jukka Päkkilä taustoittaa tilannetta.

Karttakuva kiertotiestä


Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta:

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:

Jukka Päkkilä
Projektipäällikkö, Väylävirasto
Puh. 029 534 3755, 
[email protected]

Risto Lippo
Projektijohtaja, Destia Oy (Vt 4 Kiiminkijoen ylittävän sillan leventäminen)
Puh. 040 5836128
[email protected]

Vt4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu-Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 Meur, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta