Hyppää sisältöön

Vt 4 Oulu–Kemi: Ensi viikolla moottoritiellä lyhyet liikenteenpysäytykset Oulujoen siltojen purkutöiden vuoksi

Julkaistu 16.10.2020 7.30

 

Vt 4:n Oulujoen ylittävien siltojen uusiminen etenee ja vanhaa länsipuolen siltaa puretaan.

Välitukien alusrakenteen purkamiseen liittyvien louhintatöiden vuoksi Oulujoen kohdalla moottoritien (valtatie 4) ja moottoritien viereisen Oulujoen ylittävän jalankulun ja pyöräilyn väylän liikenne pysäytetään viideksi minuutiksi maanantaina 19. ja tiistaina 20. lokakuuta.

Liikenne pysäytetään työmatkaliikenteen ruuhka-aikojen ulkopuolella, klo 9–15 välisenä aikana ja korkeintaan viideksi minuutiksi. Louhintatöiden vaatiessa pysäytyksiä voidaan tehdä myös iltapäivällä klo 17 ja 18 välillä. Liikenne pysäytetään molempiin suuntiin ja pysäytyksiä on yksi kumpanakin päivänä.

Hankkeen etenemisestä saa ajantasaista tietoa hankkeen verkko- ja Facebook-sivuilta.

http://www.vayla.fi/vt4oulu-kemi

https://www.facebook.com/vt4oulukemi/

Lisätietoja:

Ville Tiiro

Työpäällikkö, Kreate Oy

p. 050 3160 739, [email protected]
 

Vt 4 on yksi Suomen valtaväylistä ja sen parantaminen välillä Oulu–Kemi sisältää työkohteita Kempeleessä, Oulussa, Iissä ja Simossa. Hankkeen toimenpiteillä parannetaan liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä elinkeinoelämän kuljetusten toimintavarmuutta. Hankkeen kustannusarvio on 173 miljoonaa euroa, josta kuntien osuus on noin 30 miljoonaa euroa. Työt ajoittuvat vuosille 2017–2021.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta