Hyppää sisältöön

Vt 4 Hartola-Oravakivensalmi: Leppäniementien eteläinen liittymä poistuu käytöstä 18.10.2022 alkaen

Julkaistu 17.10.2022 8.08

Leppäniementien eteläinen liittymä valtatielle 4 poistuu käytöstä 18. lokakuuta 2022. Jatkossa Leppäniementieltä kuljetaan valtatielle tien pohjoisen liittymän kautta. Eteläisen liittymän päähän rakennetaan liikennettä varten kääntöpaikka.
 

”Tämänhetkisen eteläisen liittymän kohdalle tullaan rakentamisen edetessä rakentamaan meluvalli. Nyt tehtävä kääntöpaikka jää pysyväksi. Vt 4 Hartola-Oravakivensalmi-tiehankkeessa vähennetään useampi tasoliittymä ja samalla parannetaan liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta”, taustoittaa projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläinen Väylävirastolta.

Leppäniementien eteläinen liittymä valtatielle suljetaan.

Lisätiedot:

Juha-Pekka Hämäläinen, projektipäällikkö, Väylävirasto, puh. 029 534 3563, [email protected]

Markku Hokkanen, projektipäällikkö, GRK Infra Oy, puh.  050 056 1906, [email protected]

Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/vt-4-hartola-oravakivensalmi 

www.facebook.com/Vt4HartolaOravakivensalmi

Vt 4 Hartola–Oravakivensalmi-hankkeen tavoitteena on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä vähentää pohjaveden pilaantumisriskiä ja meluhaittoja. Valtatie 4 on Suomen tärkeimpiä päätieyhteyksiä ja tavaraliikenteen pääväylä etelä-pohjoissuunnassa, joka kuuluu Euroopan unionin määrittelemään TEN-T-ydinverkkoon. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 26 miljoonaa euroa.


Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta