Hyppää sisältöön

Vt 4 Akanniemen eritasoliittymä: Pohjoisesta Järvenpäähän ja Viitaniemeen johtava ramppi suljettu 13.5.2019 klo 7 alkaen

Julkaistu 09.05.2019

Akanniemen liittymän ramppi, joka johtaa pohjoisesta Järvenpäähän ja Viitaniemeen, on suljettu maanantaina 13.5.2019 klo 7-16. Ramppi suljetaan sen kuivatuksen parantamistöiden takia. Valtatien 4 liikenteen pohjoisen suunnasta tulee käyttää Koukkuniemen kohdan liittymää Järvenpäähän ja Viitaniemeen.

Akanniemen liittymän lännen puoleiset rampit ovat vielä murskepohjalla. Ensi viikolla tehdään lisää päällystystä valmistelevia töitä, kuten pintojen tasauksia. Rampit päällystetään säävarauksella toukokuun toisen puoliskon aikana.
 

 

 

 

Lisätietoja:


Projektipäällikkö Jarmo Niskanen, Väylä
puh. 029 534 3127, [email protected]


Äänekosken pohjoispuolella urakoitsijana toimii Destia Oy:
Työmaapäällikkö Kyösti Körkkö, puh. 040 035 4970, [email protected]


Seuraa hanketta:

www.vayla.fi/aanekoski
www.facebook.com/aanekoskenliikenneyhteydet

 

Äänekosken tiehankkeessa on parannettu tieyhteyksiä Keski-Suomen elinkeinoelämän kasvaviin tarpeisiin. Äänekosken biotuotetehtaan liikenneyhteydet -hankkeessa kehitetään valtatien 4 ja Äänekosken keskustan liikennejärjestelyitä sujuvammiksi ja turvallisemmiksi sekä parannetaan alempaa tieverkkoa.

Väylä vastaa valtion tieverkon, rautateiden ja vesiväylien kehittämisestä sekä kunnossapidosta. Huolehdimme myös maankäytön yhteensovittamisesta ja liikenteen palvelutasosta. Näin edistämme yhteiskunnan hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä.

 

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi.