Hyppää sisältöön

Vt 14 Laitaatsalmen kohta -hankkeella muutoksia kevyen liikenteen järjestelyihin

Julkaistu 12.10.2016

Vt 14 Laitaatsalmen kohta -hankkeen rakennustyöt etenevät aikataulussa ja keskittyvät vuonna 2016 eteläisen sillan rakentamiseen. Etelän puoleisen ajoradan rakennustöiden vuoksi kevyen liikenteen järjestelyihin tehdään seuraavia muutoksia 18. lokakuuta.

Osa valtatien 14 ja Laivamiehentien liittymän kohdalla olevista kevyen liikenteen väylistä tullaan sulkemaan. Lisäksi valtatien kevyen liikenteen väylä välillä Kellotornintie–Laivamiehentien liittymä siirretään kulkemaan ABC-liikenneaseman toiselle puolelle. Muutosten vuoksi kevyt liikenne ohjautuu jatkossa Suuri Savontien ja Laivamiehentien kautta.

Samalla valtatien ja Laivamiehentien risteyksessä oleva linja-autopysäkki siirretään Laivamiehentien länsipuolelle. Muiden linja-autopysäkkien sijaintiin ei tule muutoksia.

Tiedotteen liitteenä olevaan karttaan on merkitty muuttuneet järjestelyt, ja uudet kulkureitit ovat viitoitettu myös paikan päällä.

Kevyen liikenteen järjestelyt ovat voimassa toistaiseksi. Maantieliikenteen järjestelyihin ei ole tiedossa muuttuvia liikennejärjestelyitä loppuvuoden aikana.

Lisätietoja:

Hannu Nurmi, projektipäällikkö, Liikennevirasto, 029 534 3574, hannu.nurmi(at)liikennevirasto.fi
Aki Loikkanen, työmaapäällikkö, Destia Oy, 0400 246 944, aki.loikkanen(at)destia.fi

Tietoa hankkeesta:

www.liikennevirasto.fi/laitaatsalmi
www.facebook.com/vt14laitaatsalmi 

Liitteet

Hankkeessa siirretään Kyrönsalmen syväväylä helpommin navigoitavaan Laitaatsalmeen. Uuden syväväylän kohdalle rakennetaan kiinteät maantiesillat sujuvoittamaan liikennettä. Lisäksi hankkeen tieosuuksia parannetaan tienkäyttäjien turvallisen ja sujuvan liikennöinnin varmistamiseksi. Hanke toteutetaan vuosina 2016–2019.

Tämä artikkeli on vanha. Artikkeli voi sisältää vanhentunutta tietoa ja linkit eivät mahdollisesti toimi. Julkaisumme löytyvät kootusti nykyään Doria-julkaisuarkistosta